Zittend Ziekenvervoer

Moet u regelmatig naar het ziekenhuis voor een nierdialyse, chemotherapie of een andere behandeling?

Dan kunt u gebruik maken van het zittend ziekenvervoer van RDS Taxiservice.

RDS Taxiservice - Uw taxi specialist uit Heerenveen & omgeving!
RDS Taxiservice - Uw taxi specialist uit Heerenveen & omgeving!

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer is het vervoer van en naar een ziekenhuis of medisch specialist per taxi vanwege een medische behandeling.

Het zittend ziekenvervoer wordt in de meeste gevallen volledig door de zorgverzekeraar vergoed.

Neem voor u gebruik wilt maken van zittend ziekenvervoer contact op met uw zorgverzekering om de vergoeding te bespreken. Bovendien ontvangt u dan een machtiging die u kunt gebruiken bij het afrekenen en declareren van uw vervoer. Ook wanneer u geen machtiging heeft kunt u gebruik maken van onze dienst. Neemt u gerust contact met ons op.

Al onze chauffeurs en chauffeuses zijn in het bezit van een EHBO diploma.

Per persoon kijken wij welk vervoer geschikt is, zodat u comfortabel en tijdig op de plek van bestemming komt.

Wat zeggen onze klanten?

google

Ontzettend servicegericht en een vriendelijke chauffeur tijdens de rit ongelooflijk gelachen. We hadden de terugrit ook al vastgezet, was zelf niet in de gelegenheid om de rit uit te voeren maar er werd netjes een rit bij zijn collega Taxi Jack ingepland. Neemt zelfs nog de moeite om de andere dag een appje te sturen of de terugrit goed voorlopen was. Dat noem ik nou nog eens service. Als ik hier weer in de buurt ben dan weet ik welk taxibedrijf ik moet bellen! Taxi Koster en Taxi Jack zijn beiden aan te bevelen.

google

Goed geregeld en stipt op tijd, komt z'n afspraak na

google

Echt top! Makkelijk van A naar B en een fantastische (nieuwe) jeugdige dame erbij. Erg leuke meid en is in voor een praatje. Zomaar weer op de eind bestemming. Ze wil je overal wel naar toe rijden, geen adress is te gek of te moeilijk. Zeker een aanrader!!

WhatsApp whatsapp