WMO Taxivervoer

Als je door een beperking, ziekte of ouderdom hulp nodig hebt bij het vervoer, dan kun je mogelijk in aanmerking komen voor Wmo vervoer. RDS Taxiservice is jouw hierbij graag van dienst. Wij verzorgen jouw WMO Taxivervoer van A naar B.

Regel eenvoudig uw WMO Taxi

De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) regelt zorg en ondersteuning voor mensen die hulp nodig hebben bij het zelfstandig wonen en participeren in de samenleving. Als je door een beperking, ziekte of ouderdom hulp nodig hebt bij het vervoer, dan kun je mogelijk in aanmerking komen voor Wmo vervoer. Of je hiervoor in aanmerking komt wordt beoordeeld door de gemeente waarin je woonachtig bent. Wmo vervoer kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, waaronder zorgvervoer, het bezoeken van familie of voor een dagje uit.

Als je vervoer nodig hebt en beschikt over een Wmo-voorziening, kan je bij RDS Taxiservice terecht voor het aanvragen van vervoer.

Je wordt veilig naar je bestemming gebracht, wat je bestemming ook is.

Wat zeggen onze klanten?

google

Ontzettend servicegericht en een vriendelijke chauffeur tijdens de rit ongelooflijk gelachen. We hadden de terugrit ook al vastgezet, was zelf niet in de gelegenheid om de rit uit te voeren maar er werd netjes een rit bij zijn collega Taxi Jack ingepland. Neemt zelfs nog de moeite om de andere dag een appje te sturen of de terugrit goed voorlopen was. Dat noem ik nou nog eens service. Als ik hier weer in de buurt ben dan weet ik welk taxibedrijf ik moet bellen! Taxi Koster en Taxi Jack zijn beiden aan te bevelen.

google

Goed geregeld en stipt op tijd, komt z'n afspraak na

google

Echt top! Makkelijk van A naar B en een fantastische (nieuwe) jeugdige dame erbij. Erg leuke meid en is in voor een praatje. Zomaar weer op de eind bestemming. Ze wil je overal wel naar toe rijden, geen adress is te gek of te moeilijk. Zeker een aanrader!!

WhatsApp whatsapp