PGB vervoer

Een pgb (persoonsgebonden budget) is bedoeld voor mensen die door een beperking, ziekte of ouderdom zorg nodig hebben. Ook het vervoer van en/of naar zorginstellingen kan bekostigd worden uit het pgb.

PGB vervoer Heerenveen

Wanneer je (zorg)vervoer nodig hebt en beschikt over een indicatie om vervoer uit het pgb te bekostigen, kan dit eenvoudig bij RDS Taxiservice worden aangevraagd. Je bent bij ons aan het juiste adres als je vervoer nodig hebt en beschikt over een pgb uit de Wlz, Wmo, Jeugdwet of Zorgverzekeringswet. Ook als je nog geen indicatie hebt, helpen we je graag verder.

Je wordt veilig naar je bestemming gebracht, wat je bestemming ook is.

Indien je specifiek op zoek bent naar vervoer van of naar de dagbesteding, nodigen we je uit om onze pagina over ons taxivervoer naar de dagbesteding te raadplegen voor meer informatie.

In veel gevallen zijn het familieleden of cliëntondersteuners die de hulpvrager begeleiden in het regelen van vervoer. Zowel hulpvragers met en zonder indicatie zijn welkom bij ons. We zullen met jou de persoonlijke situatie bespreken en vanuit daar de verschillende mogelijkheden doornemen. Wanneer je op zoek bent naar vervoer dat wordt bekostigd uit het pgb, dan ontvang je bij ons vrijblijvend een offerte voor deze vervoerskosten.

Wat zeggen onze klanten?

google

Goed geregeld en stipt op tijd, komt z'n afspraak na

google

Echt top! Makkelijk van A naar B en een fantastische (nieuwe) jeugdige dame erbij. Erg leuke meid en is in voor een praatje. Zomaar weer op de eind bestemming. Ze wil je overal wel naar toe rijden, geen adress is te gek of te moeilijk. Zeker een aanrader!!

google

Snelle service en vriendelijke chauffeurs. Zeker een aanrader.

WhatsApp whatsapp