Taxi van of naar Thialf IJsstadion

Ben je op zoek naar comfortabel en betrouwbaar vervoer van of naar Thialf IJsstadion? Dan zit je goed bij Taxiservice Heerenveen. Onze taxicentrale heeft jarenlange ervaring in de regio en levert taxivervoer van hoog niveau voor een eerlijke prijs. Onze betrouwbare chauffeurs kennen de regio op hun duimpje en rijden altijd via de snelste routes. Met onze taxi’s en taxibusjes staan wij voor u klaar.

Taxi van of naar Thialf IJsstadion reserveren

IJsstadion Thialf, gelegen in Heerenveen, is een beroemd sportcomplex waar vele schaatsliefhebbers samenkomen om wedstrijden bij te wonen of zelf het ijs op te gaan. Voor degenen die het stadion willen bezoeken, is het belangrijk te weten welke vervoersopties beschikbaar zijn. Een handige en efficiënte manier om bij Thialf te komen, is per taxi.

Bij het plannen van een bezoek aan Thialf per taxi, is het raadzaam om vooraf een taxi te reserveren, vooral tijdens drukke evenementen of wedstrijddagen. Dit zorgt ervoor dat er op het gewenste tijdstip een taxi beschikbaar is en minimaliseert wachttijden.

Wat zeggen onze klanten?

google

Ontzettend servicegericht en een vriendelijke chauffeur tijdens de rit ongelooflijk gelachen. We hadden de terugrit ook al vastgezet, was zelf niet in de gelegenheid om de rit uit te voeren maar er werd netjes een rit bij zijn collega Taxi Jack ingepland. Neemt zelfs nog de moeite om de andere dag een appje te sturen of de terugrit goed voorlopen was. Dat noem ik nou nog eens service. Als ik hier weer in de buurt ben dan weet ik welk taxibedrijf ik moet bellen! Taxi Koster en Taxi Jack zijn beiden aan te bevelen.

google

Goed geregeld en stipt op tijd, komt z'n afspraak na

google

Echt top! Makkelijk van A naar B en een fantastische (nieuwe) jeugdige dame erbij. Erg leuke meid en is in voor een praatje. Zomaar weer op de eind bestemming. Ze wil je overal wel naar toe rijden, geen adress is te gek of te moeilijk. Zeker een aanrader!!

Regio actief

0 +
Zakelijke klanten
0 +
Particulieren ritten
0 +
Kilometers per jaar
WhatsApp whatsapp