Taxi Jubbega

Ben je op zoek naar comfortabel en betrouwbaar vervoer in de regio Jubbega? Dan zit je goed bij Taxi Koster Heerenveen. Onze taxicentrale heeft jarenlange ervaring in de regio en levert taxivervoer van hoog niveau voor een lage prijs. Onze betrouwbare chauffeurs kennen de regio op hun duimpje en rijden altijd via de snelste routes. Met onze taxi’s en taxibusjes staan wij voor u klaar.

RDS Taxiservice - Uw taxi specialist uit Heerenveen & omgeving!
RDS Taxiservice - Uw taxi specialist uit Heerenveen & omgeving!

Taxi Koster Heerenveen, voor korte of lange ritten

Bij Taxiservice Heerenveen kun je overal in de provincie Friesland worden opgehaald, inclusief plaatsen zoals Steenwijk, Wolvega en Joure. Onze chauffeurs brengen je vervolgens naar je gewenste bestemming, waar die zich ook mag bevinden. Of je nu een bezoek wilt brengen aan de paardendrafbaan  voor een wedstrijd of je wilt naar Thialf in Heerenveen voor een schaatswedstrijd of om zelf te schaatsen, wij staan klaar om je daar naartoe te brengen. Je kunt ook bij ons reserveren voor een taxirit naar het Abe Lenstra Stadion voor een wedstrijd van SC Heerenveen, of voor vervoer naar een restaurant, café of hotel. Natuurlijk zijn wij ook beschikbaar voor langere ritten naar steden zoals Leeuwarden, Sneek of Groningen. Bij Taxi Koster Heerenveen staan wij altijd met hetzelfde enthousiasme voor je klaar.

Wat zeggen onze klanten?

google

Ontzettend servicegericht en een vriendelijke chauffeur tijdens de rit ongelooflijk gelachen. We hadden de terugrit ook al vastgezet, was zelf niet in de gelegenheid om de rit uit te voeren maar er werd netjes een rit bij zijn collega Taxi Jack ingepland. Neemt zelfs nog de moeite om de andere dag een appje te sturen of de terugrit goed voorlopen was. Dat noem ik nou nog eens service. Als ik hier weer in de buurt ben dan weet ik welk taxibedrijf ik moet bellen! Taxi Koster en Taxi Jack zijn beiden aan te bevelen.

google

Goed geregeld en stipt op tijd, komt z'n afspraak na

google

Echt top! Makkelijk van A naar B en een fantastische (nieuwe) jeugdige dame erbij. Erg leuke meid en is in voor een praatje. Zomaar weer op de eind bestemming. Ze wil je overal wel naar toe rijden, geen adress is te gek of te moeilijk. Zeker een aanrader!!

Regio actief

0 +
Zakelijke klanten
0 +
Particulieren ritten
0 +
Kilometers per jaar
WhatsApp whatsapp