Straattaxi

De over het algemeen meest bekende vorm van taxivervoer is het zogeheten straattaxivervoer. Hierbij houd een klant de taxi onderweg aan of belt naar de centrale om een taxirit te bestellen.

Straattaxi Heerenveen

Bij RDS Taxiservice hebben we veel ervaring met alle soorten vervoersdiensten. Een straattaxi is voor ons een ongecategoriseerde rit van of naar een willekeurige plaats in de stad of daarbuiten. Dit kunnen bijvoorbeeld winkelcentra, stations, kerken, theaters, huizen van familie/vrienden, musea, of andere objecten zijn. Bij ons bent u verzekerd van taxivervoer op maat voor een betaalbare prijs. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en onze bekwame en klantgerichte centralisten zullen u vriendelijk te woord staan en u helpen de beste oplossing te vinden voor uw vervoer.

Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in straattaxi vervoer. Zij halen u netjes op van uw huis of door u aangevraagde locatie. In de auto kunt u een praatje maken met de chauffeur, of desgewenst luisteren naar de radio. De chauffeurs zijn gekwalificeerd en coöperatief, u bent verzekerd van een veilige, plezierige en voorzichtige reis van of naar een plaats in Nederland.

Wat zeggen onze klanten?

google

Echt top! Makkelijk van A naar B en een fantastische (nieuwe) jeugdige dame erbij. Erg leuke meid en is in voor een praatje. Zomaar weer op de eind bestemming. Ze wil je overal wel naar toe rijden, geen adress is te gek of te moeilijk. Zeker een aanrader!!

google

Snelle service en vriendelijke chauffeurs. Zeker een aanrader.

google

Top service drachten - amsterdam ! En goede prijs en kwaliteit

WhatsApp whatsapp