Luchthaven Taxi

Heb je vervoer van of naar een luchthaven nodig? Je boekt bij RDS Taxiservice eenvoudig een taxi van en naar luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Met ons luchthavenvervoer ben je verzekerd van scherpe tarieven en een comfortabele reis.

RDS Taxiservice - Uw taxi specialist uit Heerenveen & omgeving!
RDS Taxiservice - Uw taxi specialist uit Heerenveen & omgeving!

Luchthaven Taxi Heerenveen

Ook voor taxiritten vanaf het vliegveld ben je bij RDS Taxiservice aan het juiste adres. Wanneer je reist vanaf een luchthaven, houden we je vlucht in de gaten aan de hand van het opgegeven vluchtnummer. Onze chauffeur blijft in ieder geval tot 60 minuten na de landing op je wachten.

Luchthavenvervoer houdt bij ons niet alleen in dat wij u naar de luchthaven brengen, maar ook dat wij ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt. Zo hoeft u uw vlucht niet te missen. Verder kunt u ons ook inschakelen voor uw reis terug naar huis, nadat u geland bent. Wij houden uw vluchtnummer in de gaten, zodat wij weten wanneer u landt. Hierdoor kunt u altijd meteen instappen, en hoeft u nooit op uw taxi te wachten. Kortom, wij bieden alles wat u nodig heeft! Wij kunnen u brengen en/of halen naar/vanaf de locaties hiernaast:

Onze service omvat vervoer van en naar de volgende locaties:

Zo werken wij

Wij halen u overal op

Het maakt ons niet uit waar u zich bevindt. Wij passen ons aan en halen u op waar u ook bent

Een vaste chauffeur

Altijd dezelfde chauffeur, u weet wie u ophaalt en onder veilige omstandigheden vervoert.

Modern vervoer

Wij rijden met modern en schoon vervoer. Geen zorgen over koele omstandigheden op warme dagen.

Scherp tarief

Wij bieden altijd een scherpe prijs. U hoeft niet te zoeken naar de meest voordelige vervoerder.

ACTIE Heerenveen e.o naar Schiphol Airport

1 t/m 4 personen

De prijs die u betaald voor een taxi vanuit Heerenveen en omgeving naar  Schiphol Airport tot en met 4 personen bedraagt: €199,-*

ACTIE Heerenveen e.o. naar Schiphol Airport

5 t/m 8 personen

De prijs die u betaald voor een taxi vanuit Heerenveen e.o. naar  Schiphol Airport van 5 tot maximaal 8 personen  bedraagt: €249,-*

Veelgestelde vragen

Nee wij bieden alleen prive vervoer.

U kunt contant, per pin of credit card betalen.

Bij een retour boeking betaald u de heen en terug reis apart.

Per persoon heeft u recht op op 1 stuks handbagage en 1 stuks ruimbagage. Wilt u extra meenemen, dan kunt u dit met ons overleggen door te bellen met onze taxicentrale.

Nadat u bent geland belt u direct met telefoonnummer 06-27 87 33 17.

De chauffeur zal dan met u afspreken boven bij vertrekhal 1,2 of 3 alnaar gelang welke aankomsthal u heeft. Komt u aan in aankomsthal 1 spreken we af bij vertrekhal 1, komt u aan in 2, dan naar naar vertrek 2 ect.

Ja tot 12 uur voor uw vertrek c.q aankomst kunt u wijzigingen c.q annuleringen doorgeven,

Bij annuleringen binnen 12 uur brengen wij de volledige ritprijs in rekening.

Nee dat is niet nodig. Onze chauffeur houd middels uw opgegeven vluchtnummer een mogelijke vertraging van uw vlucht bij, alleen vlucht wijzigingen moet u direct doorgeven aan onze taxicentrale via telefoonnummer 06-27 87 33 17.

De chauffeur kan ten aller tijden een ritbon met daarop de betaalde ritprijs aan u afgeven. Wanneer u een gespecificeerde factuur nodig heeft kunnen wij u deze uiteraard toesturen per mail.

Wat zeggen onze klanten?

google

Echt top! Makkelijk van A naar B en een fantastische (nieuwe) jeugdige dame erbij. Erg leuke meid en is in voor een praatje. Zomaar weer op de eind bestemming. Ze wil je overal wel naar toe rijden, geen adress is te gek of te moeilijk. Zeker een aanrader!!

google

Snelle service en vriendelijke chauffeurs. Zeker een aanrader.

google

Top service drachten - amsterdam ! En goede prijs en kwaliteit

WhatsApp whatsapp