Horecataxi

Wilt u graag naar een restaurant of een andere uitgaansgelegenheid? Om optimaal van dit uitje te kunnen genieten brengt en haalt RDS Taxiservice u graag. Door gebruik te maken van ons horecavervoer hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over de route of over het parkeren en u kunt ook nog eens zorgeloos een glaasje drinken.

RDS Taxiservice - Uw taxi specialist uit Heerenveen & omgeving!

Horeca taxi Heerenveen

Onze taxichauffeurs zijn betrouwbaar, servicegericht en staan erom bekend dat ze altijd hun afspraken nakomen. Zij rijden rondom Heerenveen, Akkrum, Joure, Wolvega, Noordwolde, Sint Nicolaasga enz. Als u binnenkort ergens in deze omgeving vervoerd wilt worden, kunt u gerust een taxi bij ons reserveren.

We hebben taxi’s voor zowel personenvervoer als groepsvervoer. Als u met de hele familie uiteten wilt, kunt u voor het horecavervoer dus ook bij ons terecht. Er staan comfortabele taxibusjes voor u klaar waarin we plaats hebben voor 8 personen. Zo kunt u gezellig met uw gezelschap voor- of nagenieten van de gezellige dag of avond.

Bent u uit geweest en wilt u graag terug naar huis? Dan kunt u ook direct een taxi reserveren.

Via het telefoonnummer 06-27873317 kunt u een taxi bellen. Hoe laat het ook is, we zijn u graag van dienst.

Wat zeggen onze klanten?

google

Echt top! Makkelijk van A naar B en een fantastische (nieuwe) jeugdige dame erbij. Erg leuke meid en is in voor een praatje. Zomaar weer op de eind bestemming. Ze wil je overal wel naar toe rijden, geen adress is te gek of te moeilijk. Zeker een aanrader!!

google

Snelle service en vriendelijke chauffeurs. Zeker een aanrader.

google

Top service drachten - amsterdam ! En goede prijs en kwaliteit

WhatsApp whatsapp